Contact

Bij Las Paletas vinden we het geweldig om te feestjes en evenementen compleet te maken met onze ijslolly’s! Neem contact met ons op via dit formulier en we bespreken de mogelijkheden!

Neem contact met ons op

Ons verhaal

De ijslolly’s van Las Paletas zijn 7 jaar geleden bedacht door Diana Chavarro. Wonend in Kaapstad, met Colombiaanse roots, kookte ze veel voor vriendinnen. Zo bedacht ze om gezonde ijsjes te maken voor bij de braai. De ijsjes werden al snel zo populair dat ze besloot de lekkerste smaken ook lokaal te gaan verkopen. Wat is er op een zomerse dag lekkerder dan ijsjes met exotische, zomerse smaken, van Watermelon-Mint & Coconut-Lemon, tot Pineapple-Chili & Valencia-Orange?

Inmiddels zijn de ijsjes van Las Paletas verkrijgbaar in heel Zuid-Afrika en Colombia. Tijdens een reis door Zuid-Afrika, raakten we in een cocktailbar bij toeval aan de praat met Diana Chavarro. Nadat we de volgende dag de ijsjes geproefd hadden, wisten we het zeker; dit moeten we thuis ook kunnen eten!

Sinds de zomer van 2017 zijn de ijslolly’s te vinden op steeds meer evenementen, festivals en in supermarkten & delicatessenwinkels.

Kijk snel waar je onze ijsjes kunt krijgen!

Koedijkerweg 7-19

3816 BV Amersfoort

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00

Tel: +31630878480

Bestellingen: orders@las-paletas.nl

Informatie: info@las-paletas.nl